Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen kan Volkswagen best.

Service og reparasjon av bil hos Mobile Ljosland AS

Mobile Ljosland AS er et Volkswagen-autorisert bilverksted. I samarbeid med våre søsterbedrifter Kongsberg Bilskade og Skrim Bilpleie, tilbyr vi en rekke tjenester innen service og reparasjon til Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi hjelper deg enten du trenger en vanlig rutineservice eller EU-kontroll. Ved å følge Volkswagens anbefalte service- og vedlikeholdsprogram får du automatisk 24 timers mobilitetsgaranti, som innebærer veihjelp ved uhell eller bilulykke. For deg betyr det trygghet 24 timer i døgnet. Mobilitetsgarantien fornyes ved hver bilservice du gjennomfører på vårt sertifiserte Volkswagen bilverksted.

Hos Mobile Ljosland AS møter du imøtekommende og serviceinnstilte ansatte med stor respekt for deg som kunde og bilen din. Vi kjenner din Volkswagen aller best med egne teknikere som har spisskompetanse på Volkswagen. Hvis uhellet har vært ute kan vår samarbeidspartner, Kongsberg Bilskade, hjelpe deg med reparasjoner av bilskader, og vi har et eget delelager med bildeler til din Volkswagen. Hos Skrim Bilpleie, som også er vår gode samarbeidspartner, kan du få ekstra bilpleie til bilen din, enten det er lakkering eller voksing. Du kan være trygg på at vi alltid bruker originale bildeler fra Volkswagen. Vi har et dyktig og faglært personale, som utfører jobben til avtalt pris.